Novosti

33. Međunarodni sajam knjiga i učila – INTERLIBER

Studeni je mjesec kojega ljubitelji lijepe knjige i svi oni koji su vezani uz knjigu s nestrpljenjem očekuju.

Svi zainteresirani učenici i profesori  neka se jave prof. Meliti Fuzul.

 

 

Ovogodišnji se 33. INTERLIBER održava od pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske. Predstaviti će se više od 250 izlagača iz: Austrije, Bosne i Hercegovine, Irana, Njemačke, SAD, Srbije, Velike Britanije i Sjeverne Irske i Hrvatske.

Svakodnevne manifestacije obilježit će bogata ponuda književnog opusa različitih autora. Već tradicionalno riječ je o predstavljanju novih naslova, okruglim stolovima, neposrednim razgovorima s autorima, književnim radionicama, susretima izdavača, knjižara i knjižničara.

Svakih 30 min na pozornici pav. 6 izmjenjivati će se atraktivna događanja, na kojima će između ostalog autori uz predstavljanje i potpisivati svoje nove knjige. Cjelokupni pregled dođanja pogledajte OVDJE.

Svi najznačajniji domaći nakladnici predstaviti će bogat program novih izdanja s najrazličitijih područja, dokazujući da nakladništvo u nas zna i pronalazi put do ljubitelja knjiga. Raspored događanja na štandovima izlagača pogledajteOVDJE.

Tijekom pet dana sajma pripremaju se edukativni i zabavni sadržaji, a na radost najmlađih posjetitelja, novost ovogodišnjeg sajma je DJEČJI KNJIŽEVNI KUTAK u kojem djecu očekuju, multimEdijska i matematička igraonica, pričaonica, te brojna druga događanja za najmlađe.

Djecu, mame i tate zasigurno će privući Izložba stotinu starih slikovnica, od kojih neke datiraju čak iz 19.stoljeća, te posebno slikovnice vrlo neobičnih oblika.

33.Međunarodni sajam knjiga i učila (Foto: Interliber)

Na ovom najvažnijem prazniku knjige očekujemo oko 80.000 posjetitelja, poslovnih partnera i ljubitelja dobre knjige, koji mogu uživati u:

• Kupovini knjiga po sajamskim cijenama
• Brojnim nagradnim igrama
• proglašenju najboljeg neobjavljenog romana (u suradnji s V.B.Z.om),
• proglašenju najboljeg književnog djela u 2010. godini

Mjesto održavanja: paviljoni 5 i 6. Zagrebačkog velesajma

Radno vrijeme sajma : od 10 do 19 sati, a petak i subota do 21 sat

Vidimo se na INTERLIBERU od 10.-14.11.2010.

Ulaz besplatan!

 

Izvor: Dnevnik.hr

Related posts

Obavijest nadoknada

karnel.ivisic

ZA VIKEND SE ODRŽAVA “3. ZNANSTVENI INKUBATOR: TRENING ZA ZANSTVENA ISTRAŽIVANJA”

Matej Kolesarić

IZVANUČIONIČKA NASTAVA U SREDNJOJ ŠKOLI OBROVAC

Matej Kolesarić