Novosti

PRESTAVNICE TEAKWONDO KLUBA OBROVAC NASTUPILE NA PRVESTVU HRVATSKE ZA JUNIORE I KADETE

Antonia Mihaljević treća u Hrvatskoj

Valja napomenuti da Antoniji ovo nije prva medalja na državnim prvenstvima – 2013. godine takoder je osvojila brončanu medalju izgubivši od tadašnje prvakinje Hrvatske.

 

OBROVAC/ZAGREB – Krajem svibnja u dvorani Sutinska Vrela u Zagrebu održano je Prvenstvo Republike Hrvatske za juniore i kadete u taekwondou. Osim što su najbolji okićeni prestižnim odličjima na državnoj razini, ovo je bio i posljednji od tri kriterijska turnira za odlazak na europska i svjetska prvenstva za ove dobne skupine. Kao predstavnice Taekwondo kluba Obrovac na natjecanju su nastupile Antonia Mihaljević (juniorka -68) i Marta Župan (kadetkinja +59).

Antonia Mihaljević je nakon pobjede zaustavljena je od viceprvakinje Hrvatske u polufinalu te tako osvojila brončanu medalju. Valja napomenuti da Antoniji ovo nije prva medalja na državnim prvenstvima – 2013. godine takoder je osvojila brončanu medalju izgubivši od tadašnje prvakinje Hrvatske (kadetkinja -59).
Osim Antonije na natjecanju je nastupila i Marta Župan (kadetkinja +59) koja je uz neizvjesnu borbu, nažalost, zaustavljena u osmini finala.

U svakom slučaju i Antonia Mihaljević i Marta Župan uspjesno su odradile natjecanje te isto tako uspješno predstavile Taekwondo klub Obrovac.

Related posts

I Školske novine u našoj školi

Grga Brkić

Obavijest o početku nastave

karnel.ivisic

OBROVAČKI RAKETARI SUDJELOVALI NA 36. CROATIA CUPU U RAKETNOM MODELARSTVU ZA DJECU I MLADEŽ

Matej Kolesarić