Novosti

6. biciklijada od Branimira do Branimira

Uoči Svjetskog dana zdravlja, 6. travnja 2014. godine (nedjelja) održat će se 6. biciklijada “Od Branimira do Branimira” (Zadar-Nin-Zadar) i akcija pješačenja “1000 koraka kroz 1000 ulica” u organizaciji Udruge za sportsku rekreaciju žena “Relaks”. Ove godine sudjeluje i pet naših učenika. Sretno!

 

Organizatori biciklijade su Zadarska županija i Grad Nin, suorganizatori su Policijska uprava Zadarska, Zavod za javno zdravstvo Zadar, Biciklistički klub Zadar.

Ove godine biciklijada će se održati u nedjelju 6. travnja 2014. godine, a kreće u 11:00 sati s Branimirove obale u Zadru. Dolazak u Nin je predviđen oko 12 sati. U Ninu se organizira kratki program, ručak  kojeg će spremati poznati zadarski kuhar Renato Kraljev, bit će nagrađeni najmlađi i najstariji biciklisti, svaki sudionik dobit će majicu, a glavna nagrada lutrije je bicikla Cube bicikl sponzora Calimero Sport.

Do Nina će se voziti uz policijsku pratnju, pratnju Hitne medicinske pomoći kao i tehničke pomoći trgovine Calimero sport. Predviđen povratak iz Nina je u 14 sati, također uz policijsku pratnju.

Ruta kojom će se kretati biciklisti:

Start: 11:00h
Ruta: Obala kneza Branimira-Stjepana Radića – J.J. Strossmayera- Oko Vrulja – Miroslava Krleže – Put Dikla – Krešimirova obala – Ramšada – bicikčistička staza uz DC 306 kroz
Kožino i Zaton do Branimirove obale u Ninu.

Povratak: 14:00h
Ruta: Branimirova obala u Ninu, biciklističkom stazom uz DC 306 kroz Zaton i Kožino – Rampada – Žmirići – prema Boriku – Obala
kneza Trpimira – Oko Vrulja – Ivana Mažuraniča – Obala Kneza Branimira.

U sklopu biciklijade održat će se i “Dalmacija open”, utrka u cestovnom biciklizmu u organizaciji Biciklističkog kluba Zadar, čiji će sudionici voziti zajedno s ostalim biciklistima na spomenutoj relaciji, a u samom Ninu, dok sudionici biciklijade “Od Branimira do Branimira” budu odmarali, profesionalci tj sudionici Dalmacija opena, njih 50-ak, odvozit će na relaciji Nin-Vrsi-Ljubač-raskrižje iznad Ražanca-Poljica-Briševo-Nin.

 

Related posts

Popis udžbenika

Marina Župan

Održana konferencija u organizaciji Mreže mladih Hrvatske, Zagreb

Grga Brkić

2012-01-22 Srednja škola Obrovac u akciji čišćenja Zrmanje

Jure Šoša