Novosti

I love Zrmanja

Srednja škola Obrovac, u suradnji sa Udrugom tehničke kulture Faust Vrančić i Eko-Zrmanjom, organizira natjecanje za izbor najboljih literarnih radova (stihovi ili tekstovi) o rijeci Zrmanji. Sukladno tome pozivamo sve zainteresirane da se pridruže ovoj manifestaciji i  pri tome kao inspiraciju koriste ljepote rijeke Zrmanje. Svoje radove o Zrmanji šaljite putem poruke na Facebook fan page „I love Zrmanja“, na e-mail adresu: i.love.zrmanja@gmail.com

 

Ovo natjecanje je podijeljeno u dvije kategorije, koje čine s jedne strane izbor literarnih radova putem ocjene stručnog žirija, i putem najviše prikupljenih lajkova na Facebook fan page „I love Zrmanja“ s druge strane. Nagradni fond za tri najbolje ocijenjena literarna rada (stihovi ili tekstovi) od strane stručnog žirija čine novčane nagrade u iznosu od 500 kuna (1. mjesto), 300 kuna (2. mjesto) i 100 kuna (3. mjesto), kao i sudjelovanje na raftingu. Tri literarna rada, koja su putem Facebook fan page „I love Zrmanja“ osvojili najviše lajkova, također osvajaju novčane nagrade, kao i sudjelovanje na raftingu.

Natjecanje službeno započinje 22.04.2014. i završava 25.05.2014. u ponoć. Radovi koji uđu u uži izbor prema kriterijima stručnog žirija biti će izloženi na izložbi literarnih radova pod nazivom “I love Zrmanja”. Maksimalan broj radova po sudioniku je tri rada. Kriteriji nisu strogi da bi sudionicima dali prostora za inspiraciju. Dakle, ovo natjecanje će imati dva pobjednika, po jednog u dvije navedene kategorije. Radove možete direktno slati na našu Facebook fan page „I Love Zrmanja“, nakon čega će i šira javnost biti u mogućnosti komentirati i ocijenjivati Vaše radove.

Konačno, najbolji radovi prema stručnom mišljenju žirija bit će objavljeni u zbirci pjesama o Zrmanji. Stoga, požurite, pišite pjesme / tekstove, čitajte, lajkate, sharajte i osvojite bogate  i vrijedne nagrade.

Završna svečanost održava se 05.06.2014. godine u Srednjoj školi Obrovac u Obrovcu, o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni na našoj Facebook fan page „I Love Zrmanja“.

Related posts

Obavijest nadoknada

karnel.ivisic

NA DANAŠNJI DAN – 9.studenog

Marina Župan

Popis udžbenika

Marina Župan