Novosti

Ljudska prava i obrazovanje priručnik u izdanju Srednje škole Obrovac

U foajeu Hrvatskog narodnog kazališta u Zadru održano je predstavljanje knjige „Ljudska prava i obrazovanje“ autora dr.sc. Erme Ivoš Nikšić, dr.sc. Igora Radeke i prof. Mirsije Tokić. Knjiga je izašla u izdanju Srednje škole Obrovac, a uredništvo potpisuje Darko Tokić, ravnatelj Škole. Predstavljanje knjige dio je obilježavanja dana Grada Zadra.

 

„Zanimljivim pristupom, uspješnim povezivanjem teorije s praksom, zahvaljujući bogatim znanstvenim i stručnim profilima autora knjige s jedne strane i njihovim praktičnim iskustvima s druge strane kao i jednostavnim jezikom, ova je knjiga prikladna učenicima, učiteljima i profesorima osnovnih i srednjih škola Republike Hrvatske kao vrijedan priručnik za promicanje ljudskih prava. Za očekivati je da će njena aktualnost dobiti posebno na značaju s uvođenjem predmeta posvećenog ljudskim pravima, koji je najavljen u sustavu školstva Republike Hrvatske.“ Mišljenje je recenzenta prof.dr.sc. Edvarda Protnera iz Slovenije.

Da bi saznali više pogledajte na  www.voxportal.hr/video/ovakve-literature-nedostaje-u-hrvatskoj-predstavljena-knjiga-ljudska-prava-i-obrazovanje/9984.html ili pročitajte na www.zadarskilist.hr/clanci/20112013/ljudska-prava-u-srcu-a-ne-samo-na-papiru

Related posts

NAŠA ŠKOLA U POSJETU 37. SAJMU KNJIGA I UČILA INTERLIBER

Grga Brkić

Razaranje Zadra

Jure Šoša

Natječaj za upis učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2023./2024.

karnel.ivisic