Novosti

Održan prvi Turnir 8

U okviru obilježavanja Dana grada Obrovca u organizaciji Srednje škole Obrovac održan je malonogometni turnir pod nazivom Turnir 8. Sudjelovali su učenici osmih razreda iz Obrovca (uključujući učenike iz Karina i Kruševa), Jasenica i Gračaca, kao i ekipa prvih razreda SŠ Obrovac.

 

Mladi nogometaši puni energije i želje za dokazivanjem upriličili su jedan pravi sportski spektakl. Tijekom turnira pokazali su raskoš svog talenta i želju za zdravim i sportskim druženjem. Vodila se prava bitka za svaki pogodak i prolazak u sljedeći krug natjecanja.

U prvoj polufinalnoj utakmici OŠ Obrovac pobijedila je ekipu SŠ Obrovac rezultatom 8:4, a u drugoj OŠ Petar Zoranić iz Jasenica poražena je od OŠ Nikole Tesle iz Gračaca rezultatom 4:2.

U finalnom susretu ekipa OŠ Obrovac pobijedila je OŠ Nikola Tesla sa 10:3 i tako odnijela u svoju školu pehar i titulu pobjednika Turnira 8. U borbi za brončanu medalju SŠ Obrovac  svladala je OŠ Petar Zoranić s 14:1.

Titulu najboljeg strijelca i nogometnu loptu osvojio je sa 9 postignutih golova Ivan Roko Josić iz OŠ Obrovac.

Treba naglasiti da je turnir organiziran besprijekorno i na visokom nivou te da su sve utakmice prošle u fer i korektnom ozračju od strane svih sudionika, te stoga  organizatori upućuju čestitke svim sudionicima turnira, igračima, trenerima i sucima.

I, vidimo se dogodine!

POBJEDNIČKA EKIPA

 

 

 

Related posts

I Školske novine u našoj školi

Grga Brkić

Naši učenici u posjeti Gimnaziji u Kopru

Iva Nekić

NA DANAŠNJI DAN – 20.STUDENOGA

Iva Nekić