Novosti

ZŠEM se predstavio našim učenicima

Predstavnici Zagrebačke škole ekonomije i managementa održali su prezentaciju te visoke škole i programa koje provode učenicima završnih razreda naše škole. Prezentacija je održana u multimedijalnoj knjižmici i tom progodom učenici su se mogli upoznati sa misijom ZŠEM-a, a to je prije svega prenijeti vrijednosti, znanja i vještine potrebne studentima za dugoročan uspjeh u globaliziranom poslovnom svijetu izloženom stalnim tehnološkim i tržišnom promjenama. Tom prigodom darovali su našu knjižnicu izdanjima oz područja ekonomije.

 

Zagrebačka škola ekonomije i managementa (ZŠEM) je privatna visoka škola s pravom javnosti. Osnovana je prema Zakonu o visokom školstvu, a s ciljem da polaznicima pruži najbolje obrazovanje koje je ravnopravno onome s najboljih svjetskih škola.

 

ZŠEM je dobio pozitivno mišljenje i dopusnicu za rad Nacionalnog vijeća za obrazovanje za sljedeće programe, u skladu s Bolonjskom deklaracijom:

  • Preddiplomski studij ekonomije i manadžmenta u trajanju od četiri godine (240 ECTS)
  • Diplomski MBA program u trajanju od jedne godine (60-120 ECTS)

Zadatak je škole polaznike oplemeniti znanjem i vještinama za snalaženje i uspjeh u konkurentnom i globaliziranom gospodarstvu sutrašnjice uz pristup koji uzima u obzir ekonomske i druge specifičnosti našeg podneblja.

Related posts

I nakon završetka nastavne godine, Srednja škola Obrovac ne posustaje…

Matej Kolesarić

Iznova puni uspjeh Kreativnog vikenda u Obrovcu

Marta Bašić

Od “Ljetnog kampa” do alkemičara i Frane Petrića

Toni Knežević